Ballenzaak 2019!

Ballenzaak is terug voor alle vriendenteams en sportteams!

Weet jullie vriendinnengroep als geen ander hoe het beste fuifje eruit ziet? Is jullie voetbalteam kampioen in de derde helft? Wil jij met je studentenvereniging laten zien hoe je écht de tent op de kop zet? Pak dan nu je kans, want BALLENZAAK keert in 2019 terug!

Na het succes van de afgelopen jaren kon het natuurlijk niet uitblijven en keert de de leukste competitie voor vriendenteams en sportteams terug! Denken jij en je vrienden het beste feest van de stad neer te kunnen zetten? Schrijf je dan nu in!

Stuur een mail met de volgende punten (voor 10 september) naar kevin@whevenlo.nl:

    Wat is de naam van jullie groep/team?
    Uit hoeveel personen bestaat jullie groep/team?
    Waar komen jullie vandaan?
    Waar kennen jullie elkaar van?
    Waarom gaan jullie het dikste feest geven en BALLENZAAK winnen?

stuur ons een enthousiaste mail en wie weet worden jullie geselecteerd om de strijd aan te gaan met “rivaliserende” teams en vriendengroepen uit de regio! Dit alles doen jullie natuurlijk niet voor niets. Naast een knallende finale-avond strijden jullie namelijk om de hoofdprijs van €1500 en de titel “Allermooiste Feestje van Venlo 2019”!

Na de selectie worden jullie uitgenodigd voor een informatieavond waarbij we jullie alle details uit zullen leggen, zoals bijvoorbeeld de puntentelling en wat we verwachten qua muzikale invulling. Zo zorgen we ervoor dat iedereen eerlijk en helder de strijd met elkaar aan kan gaan. Verzamel dus snel je bff's, bedenk een geniale avond en stuur ons een mail.

Succes!