Scala genomineerd als populairste partylocatie van 2016!

Het vorig jaar wonnen we de prijs voor populairste partylocatie van Nederland al en ook nu gaan we er weer voor!

 

Op een net iets te warme doordeweekse ochtend rond het einde van september werden er in het kantoor bij Scala al volop voorbereidingen getroffen voor weer een weekend feesten. Op dat moment klinkt het prachtige (en ietwat irritante) geluid van een inkomende mail. Het is een mailtje van de heren en dames die de Partyawards organiseren, met daarin het nieuws dat Scala ook in 2016 weer genomineerd is als populairste partylocatie van Nederland!

5 Minuten en 3 flessen Trojka Devil later kruipt een van de heren op kantoor door de berg aan confetti die zojuist in het kantoor van 4 bij 4 meter afgeschoten is richting zijn pc om te kijken of er al gestemd kon worden. En ja hoor, op www.partyawards.nl/stemmen kun je al stemmen op Scala!

Daarom willen we iedereen bij deze oproepen om eventjes de tijd te nemen en een stem op ons uit te brengen, we willen natuurlijk wel die prijs in Venlo houden! Verder kun je ook zoveel je wilt op ons stemmen door een SMSje te sturen! SMS 'PA SCALA' naar '3010' om op ons te stemmen en je krijgt per stem die je uitbrengt van ons een GRATIS SHOTJE! Daarvoor hoef je alleen even het SMSje aan de bar te laten zien! Je steunt dus zowel ons door te stemmen en jezelf door gratis shots te scoren!

TLDR:

SMS 'PA SCALA' naar '3010' en help ons de populairste partylocatie van 2016 te worden. Per SMS ontvang je een gratis shotje!