Welkom in de feesttent!

“Welkom in de feesttent” de megahit van Kraantje Pappie is de nieuwe slogan van Scala op de zaterdagavonden.

Welkom in de feesttent!

“Welkom in de feesttent” de megahit van Kraantje Pappie is de nieuwe slogan van Scala op de zaterdagavonden. Wanneer we feest in de van Dale opzoeken wordt het omschreven als: 1. (Plechtige) viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag, 2. Vrolijke bijeenkomst ter viering van een heugelijk feit. En van een heugelijk feit is er zeker sprake… op zaterdag is het namelijk weekend!

Feesten is iets wat we in onze cultuur van kleins af aan met de paplepel krijgen ingegoten. Zo vieren we feest op onze verjaardag, krijgen we in onze kindertijd te maken met de vele kinderfeestjes, vieren we de zogenoemde ‘feestdagen’, vieren we feest bij het behalen van ons diploma, het vinden van een nieuwe woning, wanneer we gaan trouwen etc. etc.… En vanaf nu af aan dus ook elke vrijdag en zaterdag in Scala!

Met deze nieuwe insteek hopen we vastigheid voor onze bezoeker te creëren, je kunt namelijk iedere vrijdag en zaterdag vanaf 22:00 uur bij ons terecht. Het feestconcept voltrekt zich echter wel in verschillende genres: van 90’s tot Apres Ski en van Nederlandstalig tot aan discomuziek, voor ieder wat wils. Door middel van onze website en Facebookpagina wordt kenbaar gemaakt welk concept op welke avond zal plaatsvinden.

Op de vrijdagen zullen we regelmatig uitstapjes maken naar andere concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The London Knights ( vrijdag 26 september) en aan Memento ( vrijdag 5 september). Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om Scala af te huren voor bedrijfsfeesten, musicals, cd presentaties, trouwerijen etc.

Graag verwelkomen we jullie dan ook elk weekend in Scala. Tot dan!

Met gastvrije groet,

Team Scala