Over Scala Venlo

Scala is gevestigd in het pand van voormalig café ‘Baer De Woers’. Een pand waar, ondanks haar jonge leeftijd, al veel geschiedenis is geschreven. Verschillende Vastelaoves tradities zagen hier het levenslicht, en als het aan ons ligt is dit nog maar het begin. Onder het motto ‘een Scala aan mogelijkheden’ is het ons doel om de geschiedenis van morgen te schrijven! Scala speelt in op trends en ontwikkelingen, maar vergeet nooit het intieme en kleine waaruit ieder succesvol concept ooit ontstaan is.

De basis voor elk succesvol concept is betrokkenheid en beleving. Het ‘uitgaan’ van de toekomst is veel meer dan enkel muziek en een borrel. Beleving, verbazing en verwondering staan binnen dit nieuwe uitgaan centraal. Samen geschiedenis schrijven en ervaringen opdoen, de dagelijkse sleur even achter ons laten en bovendien de energie weer opladen. Scala faciliteert bij vernieuwende initiatieven en stimuleert tevens de ontwikkeling hiervan. Creativiteit is hierbij hét sleutelwoord.

Bent u nieuwsgierig geworden? In onze agenda vindt u onze programmering. Onder het kopje zakelijk treft u de mogelijkheden om zelf iets te organiseren. Twijfel niet om ons te benaderen als er nog vragen onbeantwoord zijn gebleven!