Huurmogelijkheden

Scala:

Scala is een unieke locatie in hartje Venlo die uitermate geschikt is voor groepsactiviteiten van 20 tot zelfs 600 personen. De locatie is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Enkele pluspunten: verwarmd terras, invalidentoilet, garderobe tot 600 jassen en een intieme sfeer ondanks capaciteit.

Capaciteit(en):

Scala staat voornamelijk bekend om de feestavonden op vrijdag en zaterdag, maar er is veel meer mogelijk. 20 of 600 man: Scala heeft het grote voordeel altijd een gezellige sfeer te creëren. De grote zaal is geschikt voor feesten tot 600 personen, maar is gemakkelijk te halveren waardoor er voor 80 personen al snel een leuke avond te realiseren is. In de bovenzaal begint de gezelligheid al vanaf 20 personen en bieden we mogelijkheden tot 80 personen. 

Afspraak maken? 

Klikt u op "Neem Direct Contact Op" aan de rechterzijde (helemaal onderaan voor mobiele gebruikers) dan komt u op onze contactpagina hier kunt u het formulier invullen en uw voorkeurstijdstip en benaderingswijze aangeven. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Controlfreak? Mailen kan ook direct via: info@spam-protectscalavenlo.com

Concepten & Themafeesten

Concepten: 

Scala heeft enkele mooie referenties gekregen van verschillende bedrijven en uiteenlopende concepten. Zo hadden wij de eer om diverse feesten voor Holland Casino Venlo te mogen organiseren: variërend van pokertoernooien voor 50 personen tot een bedrijfsfeest voor 400 personen met een geweldige coverband en een sjieke kerstborrel met buffet en dj. In onze bovenzaal vinden geregeld feestjes plaats voor kleinere gezelschappen. Zo faciliteerden wij verjaardagen, bedrijfsfeestjes en teambuildingworkshops.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Voor ieder budget hebben wij passende concepten dus schroom niet om eens op de koffie te komen. Dan bespreken we geheel vrijblijvend wat er voor u mogelijk is.

Thema’s:

Dol op verkleden? Wij toveren Scala om tot Oktoberfesthal of Disco.
Wat we al gedaan hebben?

Oktoberfest: Met bierbanken, pullen bier en uiteraard personeel in lederhosen en dirndl’s.

That 90’s Show: Grote flippo’s, casettebandjes, felle kleurtjes en natuurlijk alle hits uit de jaren 90.

Saturday Night Feest: Vinyl, afro’s, heel veel discobollen en natuurlijk de nodige Michael Jackson hitjes uit de tijd dat hij nog caramelkleurig was.

Feestation White: Iedereen in het wit, lasers, Co2 en witte confetti.

Glow In The Dark: Lampen uit, blacklights aan, glowsticks, lichtgevende verf en kliederen! 

Saturday Night Feest

Kosten

Laten we er geen doekjes om winden. Externe feestjes kosten geld. Wij hanteren een hele simpele basisformule: hoe meer werk, hoe hoger de kosten. Scala beschikt over een professionele keuken, geluidset, muziekcomputer en dj-set, drank en uiteraard borrelgarnituur (ook wel snacks genoemd). Dit is voldoende om ieder feest in basis (en zelfs iets meer dan dat) te faciliteren. U kunt zelf de organisatie beheren met advies en ondersteuning van ons team of u besteedt alles uit. Wederom zijn de mogelijkheden zeer divers. In basis factureren wij alleen de drank. De borrelgarnituur is van het huis. Een kort overzicht van enkele werkzaamheden die wij u uit handen kunnen nemen: 

-       Buffet

-       DJ

-       Band

-       Themafeest & decoratie

-       Ontwerp uitnodigingen

-       Teambuilding activiteiten

-       Teamuitjes extern (met aansluitende borrel of feestavond)

Oktoberfest

Teamuitjes & Teambuilding

Scala heeft een aantal zeer creatieve mensen in dienst en daar zij wij zeer trots op. Daarnaast werken wij samen met enkele jonge ondernemers die vernieuwende en ludieke activiteiten organiseren. Een klein overzicht van de mogelijkheden:

De Lama’s: Onze host weet iedereen mee te krijgen in een traject van creativiteit. Een beetje raar in het begin maar uiteindelijk loopt iedereen met nieuwe inzichten naar buiten.

Ik Hou Van Holland Quiz: Wie kent dit nu niet? Als kers op de slagroom ook nog gepresenteerd door een zeer charmante host!

Ik Hald Van Venlo: Want we zijn zo lekker chauvinistisch!

Mannen tegen de Vrouwen: Als dat maar goed gaat!

I Love The 90’s Quiz: Vroeger was alles beter….. behalve de kleding dan.

BH Pimpen: Ook voor mannen leuk toch?

Pimp my weddingdress: Ludiek vrijgezellenuitje voor dames? Of loopt je beste vriend de rest van de dag in die jurk?

Dj Workshop: Denk je dat het te laat is om door te breken? Dj Jean flikt het ook nog wekelijks.

Wilt u alles op u gemak doorlezen of bent u op zoek naar inspiratie? Dan verwijzen wij u graag door naar onze partner in crime Nina Bellen. Bekijk al haar uitjes op www.ninabellen.nl! Aanradertje…

Glow In The Dark

Totaal iets anders?

Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om zusterbedrijf John Doe af te huren. John Doe is een unieke locatie gelegen in hartje Venlo. Het karakteristieke 16-eeuwse pand is sfeervol ingericht en biedt ruimte aan ruim 300 personen.

De uniciteit van John Doe is terug te vinden in de verschillende ruimtes waaruit de locatie bestaat , hierdoor is het zeer geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast beschikt John Doe als een van de weinige horecagelegenheden in Nederland over een LED-plafond!

Ook bij John Doe is er natuurlijk weer ‘een Scala aan mogelijkheden…

Specificaties

Een unieke en sfeervolle locatie in het hartje van Venlo!

Toegankelijkheid

Voor mindervaliden is Scala goed toegankelijk. De entree is rolstoelvriendelijk en er zijn ook speciale sanitaire voorzieningen aanwezig.

Garderobe tot 600 jassen

Professionele en ruime keuken